INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 10
Tešlai
-
250 ml pieno
-
3 kiaušiniai
-
125 g kvietinių miltų
-
30 ml aliejaus
Įdarui
-
5 bananai
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 45 min.
-
Dubenyje plakite kiaušinius su pienu ir aliejumi, kol masė taps vientisa. Įsijokite miltus ir maišykite, kol neliks gumuliukų. Tešlą uždenkite ir palikite 30 min., kad pabrinktų.
-
Po poilsio dar sykį išmaišykite. Įkaitinkite nelimpančią keptuvę iki vidutinės kaitros. Be papildomo riebalų sluoksnio pilkite samtelį tešlos, greitai pasukite keptuvę, kad tešla tolygiai pasiskirstytų, ir kepkite, kol viršus sutvirtės. Atsargiai apverskite ir pakepkite dar ~1 min. Taip iškepkite visus lietinius.
-
Bananus perpjaukite išilgai per pusę. Ant kiekvieno blyno krašto dėkite puselę banano ir susukite. Norėdami traškesnio rezultato, susuktus blynus dar lengvai apkepkite keptuvėje. Skanaus!