INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 2
- 300 ml graikiško jogurto (galima keisti kefyru)
- 200 g šilauogių
- 3 šaukštai chia sėklų
- 1 kivis
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: apie 10 min.
- Chia sėklas suberkite į jogurtą, išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai 6–8 val. Jei mėgstate saldžiau, įmaišykite šaukštelį medaus ar kito saldiklio.
- Šilauoges sutrinkite iki vientisos tyrelės. Kivį nulupkite ir supjaustykite itin plonomis riekelėmis, kad lengvai priglustų prie stiklinės sienelių.
- Per naktį sutirštėjusį jogurtą su chia sumaišykite su šilauogių tyrele.
- Stiklines iki pusės pripildykite pudingu. Priglauskite kivių griežinėlius prie sienelių ir, juos prilaikydami, atsargiai supilkite likusį pudingą. Papuoškite dar keliomis uogomis ar papildomu vaisių sluoksniu ir patiekite iškart.