INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 4 kokteiliai
-
Rupi druska – žiupsnelis (stiklinės kraštui)
-
1 laimas
-
250 ml tekilos
-
250 ml apelsinų likerio (Cointreau ar Triple Sec)
-
250 ml šviežiai spaustų laimų sulčių
-
5 a. š. cukraus
-
Sauja ledo kubelių
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: ~ 10 min.
-
Į lėkštelę suberkite druską. Pusiau perpjautu laimu sudrėkinkite kokteilių taurių kraštus ir švelniai paspauskite juos į druską – susidarys sūrus apvadas.
-
Į kokteilinį plaktuvą dėkite ledo, supilkite tekilą, apelsinų likerį, laimų sultis ir suberkite cukrų. Uždenkite ir plakite apie 15 sek., kol indas atšals.
-
Perkoškite kokteilį į paruoštas taures. Papuoškite laimo griežinėliu ir patiekite iškart. – Viva la Margarita!