INGREDIENTAI
Porcijų skaičius: 4 kokteiliai
- Rupi druska – žiupsnelis (stiklinės kraštui)
- 1 laimas
- 250 ml tekilos
- 250 ml apelsinų likerio (Cointreau ar Triple Sec)
- 250 ml šviežiai spaustų laimų sulčių
- 5 a. š. cukraus
- Sauja ledo kubelių
PARUOŠIMO BŪDAS
Paruošimo laikas: ~ 10 min.
- Į lėkštelę suberkite druską. Pusiau perpjautu laimu sudrėkinkite kokteilių taurių kraštus ir švelniai paspauskite juos į druską – susidarys sūrus apvadas.
- Į kokteilinį plaktuvą dėkite ledo, supilkite tekilą, apelsinų likerį, laimų sultis ir suberkite cukrų. Uždenkite ir plakite apie 15 sek., kol indas atšals.
- Perkoškite kokteilį į paruoštas taures. Papuoškite laimo griežinėliu ir patiekite iškart. – Viva la Margarita!