Švelni kreminė manų košė – greiti pusryčiai iš vaikystės

Švelni kreminė manų košė

INGREDIENTAI

  • 500 ml pieno
  • 1–2 v. š. cukraus
  • 6 v. š. manų kruopų
  • 20 g sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS

  1. Užvirkite pieną. Puode užvirkite pieną vidutinėje kaitroje.
  2. Įberkite cukrų ir kruopas. Sumažinkite ugnį, į pieną įberkite cukrų, nuolat maišydami plona srovele suberkite manų kruopas.
  3. Virkite košę. Maišykite dar apie 5 min., kol kruopos išbrinks ir košė sutirštės.
  4. Pabaiga. Nukelkite nuo kaitros ir įmaišykite sviesto gabalėlį.
  5. Patiekimas. Patiekite karštą, pagardintą mėgstama uogiene (braškių, slyvų ar vyšnių). Skanaus!