Ingredientai
Porcijų skaičius: ~20 vnt.
- 1 pakelis pirktinio tortams skirto biskvito
- 1 indelis šokoladinio sutirštinto pieno
- pieniško arba balto šokolado glajui
- medinių ar plastikinių pagaliukų
Paruošimas
Trukmė: apie 20 min. (+ šaldymas)
- Biskvitą padalykite į 4 dalis. Paimkite dvi dalis ir trinkite vieną į kitą, kol gausite trupinius. Pakartokite su likusiomis dalimis.
- Trupinius suberkite į dubenį, supilkite pusę šokoladinio kondensuoto pieno ir išmaišykite. Jei masė per sausa, po truputį įpilkite likusio pieno – masė turi būti vientisa ir lengvai formuojama.
- Iš gautos tešlos formuokite vienodo dydžio rutuliukus rankomis.
- Glajui šokoladą ištirpinkite garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje.
- Kiekvieno pagaliuko galiuką pamirkykite į tirpintą šokoladą ir įsmeikite į rutuliuką. Tuomet visą rutuliuką panardinkite į šokoladą, atsargiai apvoliokite, kad pasidengtų glaistu. Norint – apibarstykite pabarstais ar riešutais.
- Sustatykite cake popsus ant kepimo popieriaus ir įdėkite į šaldytuvą, kad glaistas sustingtų. Skanaus!