INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
-
1 varškės sūris (naudotas 22 % riebumo)
-
2 česnako skiltelės
-
¾ šaukštelio Provanso žolelių
-
¾ šaukštelio druskos
-
¼ šaukštelio maltų juodųjų pipirų
-
šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
-
Česnaką sutraiškykite, sumaišykite su prieskoniais: Provanso žolelėmis, druska ir pipirais. Gauta mase kruopščiai įtrinkite visą sūrį.
-
Įdėkite jį į plastikinį maišelį ar maistinę plėvelę, padėkite į šaldytuvą valandai, kad prieskoniai įsigertų.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Kepimo skardą išklokite popieriumi ir patepkite nedideliu kiekiu aliejaus.
-
Dėkite sūrį į skardą ir kepkite apie 40 minučių, kol paviršius lengvai apskrus. Jei mėgstate intensyvesnį apkepimą – kepkite šiek tiek ilgiau.