Ingredientai
-
Makaronų tiek, kiek reikės porcijoms
-
Maltos mėsos tiek pat, kiek ir makaronų
-
2–3 svogūnai
-
~¾ stiklainio pomidorų padažo
-
Truputis aliejaus kepimui
-
Šiek tiek daugiau nei žiupsnelis druskos
-
Mėsos prieskonių pagal skonį
Gaminimo eiga
-
Svogūnai
Įkaitinkite keptuvėje šlakelį aliejaus, suberkite plonais pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir kepkite, kol jie taps permatomi. -
Mėsa
Į svogūnus sudėkite maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pasirinktais prieskoniais. Lengvai pamaišykite, kad mėsa pasiskirstytų. -
Troškinimas
Įpilkite stiklinę vandens, uždenkite keptuvę ir troškinkite apie 30 min., kartkartėmis pamaišydami. -
Makaronai
Kol mėsa troškinasi, pasūdyto vandens puode išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės. Nukoškite. -
Padažas
Pasibaigus troškinimo laikui į mėsos mišinį supilkite pomidorų padažą, išmaišykite ir dar kelias minutes pakaitinkite, kad skoniai susijungtų. -
Patiekimas
Į lėkštes pirmiausia dėkite makaronus, o ant viršaus užpilkite karštą maltos mėsos padažą.