Greiti makaronai su gardžiu maltos mėsos padažu

makaronai su gardžiu maltos mėsos padažu

Ingredientai

  • Makaronų tiek, kiek reikės porcijoms

  • Maltos mėsos tiek pat, kiek ir makaronų

  • 2–3 svogūnai

  • ~¾ stiklainio pomidorų padažo

  • Truputis aliejaus kepimui

  • Šiek tiek daugiau nei žiupsnelis druskos

  • Mėsos prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga

  1. Svogūnai
    Įkaitinkite keptuvėje šlakelį aliejaus, suberkite plonais pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir kepkite, kol jie taps permatomi.

  2. Mėsa
    Į svogūnus sudėkite maltą mėsą. Pagardinkite druska ir pasirinktais prieskoniais. Lengvai pamaišykite, kad mėsa pasiskirstytų.

  3. Troškinimas
    Įpilkite stiklinę vandens, uždenkite keptuvę ir troškinkite apie 30 min., kartkartėmis pamaišydami.

  4. Makaronai
    Kol mėsa troškinasi, pasūdyto vandens puode išvirkite makaronus pagal instrukciją ant pakuotės. Nukoškite.

  5. Padažas
    Pasibaigus troškinimo laikui į mėsos mišinį supilkite pomidorų padažą, išmaišykite ir dar kelias minutes pakaitinkite, kad skoniai susijungtų.

  6. Patiekimas
    Į lėkštes pirmiausia dėkite makaronus, o ant viršaus užpilkite karštą maltos mėsos padažą.